Problemhundsträning

 

Har du problem i vardagen kan vi hjälpa dig med att ta reda på orsak samt hur du skall komma tillrätta med problemet.
Vi träffas för en så kallad problemhundskonsultation där vi går till botten med problemet. Ett individuellt träningsprogram läggs upp och efter en tid träffas vi igen för att se hur det har gått samt fortsätta utöka träningen. Under hela träningstiden, samt även efteråt är man varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mail om man har frågor eller stöter på fler problem.

Marie utbildade sig till hundpsykolog år 2000 och har jobbat kontinuerligt med problembeteenden sedan dess. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss när du behöver hjälp.

Tänk på att det alltid går snabbare att träna bort ett beteende som inte funnits så länge. Vänta därför inte med att kontakta oss.

Pris:
Utredning ca 1,5 timmar + skriftlig analys och återbesök ca 1 timme 3100:- För fler återbesök 850:- /timme

Vid hembesök tar vi ut en resekostnad på 58:-/mil + 250:- /30 minuter körning + ev tullavgifter, inkl moms. Vi gör hembesök i närområdet (några mil från Björnåsen) då vi anser att problemet bör utredas i hemmiljö, annars träffas vi här. Hur många återbesök som krävs beror på vilken typ av problembeteende hunden har, hur lång tid hunden haft beteendet samt på hur mycket tid som läggs på träningen.

Priserna avser vardagar dagtid, kvällar samt helger endast i mån av möjlighet – fråga efter offert.

Återbesöket skall vara inbokat senast 2 månader efter utredning.

 

Nu erbjuder vi även dig som bor långt bort telefonkonsultation.Tips och råd som ges över telefon
Pris: 500:-/påbörjad halvtimma inkl moms.

 

Priserna avser vardagar dagtid, kvällar och helger endast i mån av möjlighet – fråga efter offert.