Hunddagiskonsultation

 

Privatkonsultation för dig som ska starta hunddagis/pensionat:

Efter en del förfrågningar, erbjuder vi nu dig som ska starta hunddagis/pensionat privat konsultation.

Har du gått en hunddagisutbildning men vill ha mer hjälp med hur man går tillväga med allt praktiskt, få bra tips som får ditt företag att gå runt ekonomiskt snabbare, få tips om hur du sätter ihop stabila hundgrupper, kontakten med hundägaren, marknadsföring, bokföring, prissättning osv.

Vi kan hjälpa dig att undvika de vanligaste fällorna så att du istället kan koncentrera dig på att få in kunder och få verksamheten att snabbt komma igång.

Har du inte gått någon hunddagisutbildning men vill få lite mer inblick i om detta kan vara något för dig? Du får möjligheten att prata ekonomi, antal hundar du kommer att behöva, vad för typ av lokal du bör leta efter, vad en bra hunddagisutbildning bör innehålla, marknadsföring mm.

Marie har startat 2 större hunddagis samt 1 kombinerat pensionat/dagis själv och har jobbat med detta på heltid sedan 2002 (med ett mindre uppehåll när hon var mammaledig) så hon har stor erfarenhet av både uppstart och drivande av företag. Hon har även gått utbildning och privat coachning i ekonomi och företagande för några av Sveriges största coacher.

Pris:
2 timmar 1975:-

5 timmar (uppdelat på 2-3 tillfällen) 4650:-

I priserna ingår våra kontrakt för både hunddagis och hundpensionat.

Vid ev. hembesök tillkommer milersättning samt timlön om det är långt att köra.

Elever som har gått hunddagisutbildning via Hundens hus för mig, har 10% rabatt på priset.

Priserna avser vardagar dagtid, helger och kvällar efter 17 endast i mån av möjlighet – fråga efter offert.